dimarts, 15 de gener del 2008

Aeroport en segon pla...


A partir de demà, la companyia “Singapore Airlines” estrenarà el vol diari de la connexió directa entre Barcelona i Singapore, dues grans ciutats que destaquen pel seu cosmopolitisme. Fins ara, aquest vol només s'efectuava quatre cops per setmana.


Trobo que ja va siguent hora de que es facin més vols internacionals a l'aeroport de Barcelona perquè si ho comparem amb els vols que surten de la capital d'Espanya quedem una mica enderrerits. Barcelona també és una ciutat importantísima dins l'Estat Espanyol i és una mica vergonyós que per poder anar a Austràlia o al Japó entre moltes d'altres destinacions s'hagi de passar primer per Madrid. A cas Barcelona és menys que Madrid? Per què jo diria que no és així, amb això no vull dir que Madrid no sigui una ciutat important perquè ho és, però la ciutat catalana no té per què quedar-se enrrere.


No sé ben bé per quin motiu deu ser que l'Aeroport de Barajas té un ventall més ampli de vols intercontinentals i en canvi, a l'Aeroport del Prat li manquen tants vols de connexió internacional, serà perquè Madrid és la capital d'Espanya potser? No ho acabo d'entendre massa...


Esperem que de cares al futur moltes d'aquestes coses hagin canviat i que podem dir que l'aeroport del Prat és un hub més dins l'Estat Espanyol.